Ets aquí
  • Inici
  • Sobre nosaltres

Sobre nosaltres: Tió Automoció

Jordi Tió, titulat en Automoció, és l’actual responsable de l’empresa i compta amb uns 30 anys d’experiència com a mecànic i formació continuada en aquest ofici tan canviant que s’està transformant amb l’arribada de la tecnologia a l’automoció.

En Jordi compta amb un gran equip humà per oferir el millor servei a tot aquell qui decideix deixar un vehicle a les seves mans. Va estar treballant a diferents tallers mecànics, com el concessionari oficial Land Rover i Toyota de Vic.

Tió Automoció està situada al polígon industrial La Quintana de Sant Julià de Vilatorta (Osona) i compta amb maquinària d’última generació per oferir un servei impecable i d’acord amb les necessitats actuals en l’àmbit de la mecànica. Des del 2016 la voluntat de donar un servei de màxima qualitat ha estat l’objectiu principal.

A banda de ser un taller multimarca que ofereix la combinació de l’experiència amb la incorporació de les noves tecnologies, també cal destacar la passió de Jordi Tió pel món del motor i sobretot dels Ral·lis. Ell mateix participa en diferents proves del Campionat de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt fent que el nom de Tió Automoció sigui conegut per tota la geografia catalana.

Finalment, destaquem que des del 2022 és taller Castrol Service formant part d’una xarxa de tallers que compten amb l’exclusivitat dels lubricants d’aquesta reconeguda marca, oferint gran qualitat en el manteniment dels vehicles.

Tió Automoció formem part del Gremi d’Automoció de Catalunya

LOGO GAC